Fõoldalra Kapcsolat Hírek Oldaltérkép    

Főoldal > Bemutatkozás > Mi az INHOVA?
   
Mi az INHOVA?

 


 
 
   
 

Az INHOVA, (a Talleres de Escoriaza S.A.U. (Irún, Spanyolország) hivatalos márkaneve) az egész világon vezető az elektronikus beléptető rendszerek fejlesztésében és szállításában, igaz értéknövelő tényező a hotel szektorbeli, az egészségügyi, lakó- és a nagy személyforgalmú épületekben.

Az INHOVA magyarországi képviselője a ZIUR, specifikus zárási terveket készít, melyekben felvonultatja a legújabb közelítő kártyás technológiát, elektronikus zárbetéteket, másgneskártyás zárakat, kidolgozza minden ajtóra az oda szükséges és elégséges zárási eszközöket. Magas intelligenciájú és nagy hatékonyságú beléptetés ellenőrzést kínál, mely nagyon megbízható és forradalmian modern kivitelű. Az egyetlen gyártó, aki közelítő kártyát és mágneskártyát is kezelő dual elektronikus zárat készít, mely nagyon sikeres az ügyfelek körében hatékonysága és költségtakarékossága miatt.

A megoldások körét szélesítik a fali leolvasó, energia megtakarító eszközök, rudas pánikzárak, széfek és egyéb kiegészítők. Az INHOVA komplett, integrált zárási megoldásokat tud nyújtani elsősorban a hotel szektor számára, az egészségügyi létesítmények (kórházak, szanatóriumok, idős otthonok számára, az innovációnak, formatervezésnek és technológiának köszönhetően.

Az INHOVA, mint a Talleres de Escoriaza, S.A.U. hivatalos márkája, osztozik a mechanikus zárgyárral az infrastruktúrán: több gyártelep Spanyolország szerte, közel 700 dolgozó, kiterjedt kereskedelmi hálózat.

Talleres de Escoriaza, S.A.U. (Irún, Spanyolország) vezető zárási rendszer megoldás gyártó, és vezető elektronikus beléptető rendszer szállító a lakó és nagy személyforgalmú intézményi szektorban.

 

 

 

ZIUR KFT.
1135 Budapest Frangepán u. 86.
Tel.: (361) 460-8166, 790-3317, Mob: 3630-436-5533
E-mail: ziur@ziur.hu